• Aanmelden startpagina

  Voor het aanmelden van een startpagina bestaan verschillende mogelijkheden. Er zijn een groot aantal Nederlandse startpagina websites waar u kosteloos uw eigen startpagina kunt aanmelden. Het is vaak een kwestie van een aanmeldformulier invullen en u kunt beginnen met het beheren van uw eigen startpagina.

  Hieronder treft u een lijst van startpagina websites waar u gratis een eigen startpagina kunt aanmaken:

  https://www.mijnwebsitestarten.nl
  https://www.eigenwebsitestarten.nl
  https://www.linkprogramma.nl
  https://www.linkscript.nl
  https://www.linkspakket.nl
  https://www.linksprogramma.nl
  https://www.amsterdamcollage.nl
  https://www.startpaginawebsite.nl
  https://www.websiteondersteuning.nl
  https://www.barkmeteo.nl
  https://www.bollwerkweb.nl
  https://www.linkeenlinkje.nl

  Ook is het niet heel lastig om zelf aan de slag te gaan met uw eigen startpagina website. U heeft daarvoor een eigen domein en webhosting nodig. En een startpagina script, welke u via deze link betaalbaar kunt aanschaffen. Het script installeert u op uw webhosting pakket.

  Er is na de installatie een beheeromgeving beschikbaar waarmee u eenvoudig startpagina's kunt aanmaken en kunt vullen met content. Naast links kunt u ook allerlei widgets plaatsen op uw startpagina's. Zo is het mogelijk om het laatste nieuws weer te geven op uw dochterpagina's. Als u een bepaalde RSS-feed wilt weergeven, dan hoeft u daarvan alleen maar de URL in te voeren. Vervolgens wordt er altijd up-to-date nieuws op uw pagina weergegeven. Er zitten een aantal vaste RSS-feeds in het script en u kunt nieuwe RSS-feeds toevoegen.

  U kunt verder knoppen plaatsen op uw startpagina die u naar een bepaalde URL kunt laten verwijzen. Dit als variatie op de gewone links.

  Bezoekers kunnen een link aanmelden op uw website. Zij kunnen betalen voor de link of een retourlink plaatsen. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt. Ook kan het script controleren of de retourlink daadwerkelijk is geplaatst. Is er tijdens deze controle geen probleem aangetroffen, dan wordt de aangemelde link automatisch geplaatst op de dochterpagina en in de rubriek die de aanmelder heeft uitgekozen.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :