• Op verschillende wijzen kunt u aan een eigen startpagina komen. Er bestaan veel startpagina websites met een groot aantal dochterpagina's. Soms is de beheerder van een dochterpagina gestopt met het beheer en kunt u een startpagina overnemen die al gevuld is met links (en al bekend is bij de zoekmachines). Op de website startmenus.nl kan dit bijvoorbeeld.

  Als dit niet mogelijk is op een bepaalde website of u wilt een compleet eigen startpagina maken, dan is dat geen enkel probleem. Bij de meeste startpagina websites (inclusief startmenus.nl) kunt u een compleet nieuwe startpagina maken. Een lijst van dergelijke startpagina websites kunt u in dit artikel vinden. Op alle websites die in het artikel worden genoemd, kunt u gratis een eigen startpagina maken. Het betreft Nederlandse startpagina websites.

  Op de verschillende websites treft u een aanmeldformulier aan waarmee u een eigen account kunt aanmaken. Met uw eigen account kunt u dochterpagina's aanmaken en uw dochterpagina's vullen met links. Voor uw startpagina kunt u een uniek subdomein kiezen waarmee uw startpagina vervolgens via de browser bereikbaar zal zijn.

  Een mooie mogelijkheid van de in de lijst genoemde startpagina websites is dat u naast links ook teksten en andere widgets op uw startpagina kunt plaatsen. Zo is het mogelijk om het laatste nieuws op uw startpagina weer te geven als u dat wilt. En wanneer u zelf een goede nieuwsfeed in RSS-formaat kent, dan kunt u die zonder problemen toevoegen.


  votre commentaire
 • Voor het aanmelden van een startpagina bestaan verschillende mogelijkheden. Er zijn een groot aantal Nederlandse startpagina websites waar u kosteloos uw eigen startpagina kunt aanmelden. Het is vaak een kwestie van een aanmeldformulier invullen en u kunt beginnen met het beheren van uw eigen startpagina.

  Hieronder treft u een lijst van startpagina websites waar u gratis een eigen startpagina kunt aanmaken:

  https://www.mijnwebsitestarten.nl
  https://www.eigenwebsitestarten.nl
  https://www.linkprogramma.nl
  https://www.linkscript.nl
  https://www.linkspakket.nl
  https://www.linksprogramma.nl
  https://www.amsterdamcollage.nl
  https://www.startpaginawebsite.nl
  https://www.websiteondersteuning.nl
  https://www.barkmeteo.nl
  https://www.bollwerkweb.nl
  https://www.linkeenlinkje.nl

  Ook is het niet heel lastig om zelf aan de slag te gaan met uw eigen startpagina website. U heeft daarvoor een eigen domein en webhosting nodig. En een startpagina script, welke u via deze link betaalbaar kunt aanschaffen. Het script installeert u op uw webhosting pakket.

  Er is na de installatie een beheeromgeving beschikbaar waarmee u eenvoudig startpagina's kunt aanmaken en kunt vullen met content. Naast links kunt u ook allerlei widgets plaatsen op uw startpagina's. Zo is het mogelijk om het laatste nieuws weer te geven op uw dochterpagina's. Als u een bepaalde RSS-feed wilt weergeven, dan hoeft u daarvan alleen maar de URL in te voeren. Vervolgens wordt er altijd up-to-date nieuws op uw pagina weergegeven. Er zitten een aantal vaste RSS-feeds in het script en u kunt nieuwe RSS-feeds toevoegen.

  U kunt verder knoppen plaatsen op uw startpagina die u naar een bepaalde URL kunt laten verwijzen. Dit als variatie op de gewone links.

  Bezoekers kunnen een link aanmelden op uw website. Zij kunnen betalen voor de link of een retourlink plaatsen. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt. Ook kan het script controleren of de retourlink daadwerkelijk is geplaatst. Is er tijdens deze controle geen probleem aangetroffen, dan wordt de aangemelde link automatisch geplaatst op de dochterpagina en in de rubriek die de aanmelder heeft uitgekozen.


  votre commentaire
 • Lijkt het u wat om een eigen startpagina website te hebben? Met behulp van een startpagina script zet u die heel snel en eenvoudig in elkaar. Het mooie van een startpagina script is dat u zelf geen PHP code meer hoeft te schrijven. Na de installatie heeft u meteen de beschikking over een startpagina website, waarop u dochterpagina's kunt aanmaken.

  Ook kunt u de website zo instellen dat bezoekers zich kunnen aanmelden als beheerder van hun eigen startpagina. Daarbij kunnen ze een uniek subdomein op uw startpagina website uitkiezen. Dit subdomein zal doorgaans zo worden gekozen dat deze het onderwerp van de startpagina beschrijft. Via dit subdomein zal de startpagina vervolgens op te vragen zijn in de browser.

  Als u geld wilt verdienen met uw startpagina website, dan is dat mogelijk. In eerste instantie kunt u links verkopen. Er kan op de voorpagina en op iedere dochterpagina een formulier worden opgevraagd om een link te plaatsen. Voor de plaatsing van deze link kunt u kosten rekenen. Hoeveel het plaatsen van een link precies kost, kunt u zelf instellen in het beheergedeelte van het startpagina script.

  Met het startpagina script van Vrolijk Internet Services kunnen u en de paginabeheerders naast links ook diverse widgets en stukken tekst op de diverse startpagina's plaatsen. Zo is het mogelijk om een weersvoorspelling voor de komende 7 dagen weer te geven en kunt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Nu.nl op uw dochterpagina's tonen. Waarbij de bezoeker door kan klikken naar de nieuwsartikelen.

  Als u een nieuwsfeed kent die in RSS-formaat beschikbaar is, dan kunt u deze nieuwsfeed heel eenvoudig aan uw startpagina website toevoegen. U kunt de URL van de nieuwsfeed opgeven en vervolgens wordt deze automatisch ingelezen en getoond.

  Verder kunt u knoppen toevoegen aan uw startpagina's. Deze knoppen kunt u laten verwijzen naar een bepaalde URL. Een leuke variatie op de links die u in groten getale aantreft op de dochterpagina's.

   


  votre commentaire
 • Met een startpaginascript kunt u zonder zorgen uw eigen startpagina website maken. Hierbij hoeft u niet echt veel te weten over de achterliggende techniek. Via een beheeromgeving maakt u verschillende dochterpagina's op uw website aan en kunt u deze dochterpagina's vullen met content.

  Aan iedere startpagina of dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Als iemand dit subdomein bezoekt, komt de gekoppelde startpagina tevoorschijn. Net zoals dit op de website startpagina.nl het geval is.

  Via deze link kunt u informatie opvragen over een modern startpaginascript waarmee geld verdienen mogelijk is. Dit geld verdient u door middel van de verkoop van links op uw website. Met het startpaginascript kunt u niet alleen links toevoegen op uw verschillende dochterpagina's, ook kunt u teksten plaatsen en allerlei widgets toevoegen.

  U kunt nieuwsfeeds van andere websites inlezen en in uw eigen lay-out tonen op de verschillende dochterpagina's van uw startpagina website. Hierbij kunt u kiezen tussen een aantal bekende nieuwswebsites zoals Nu.nl en Weer.nl. Als u zelf een nieuwsfeed in RSS formaat kent, dan kunt u hiervan de URL invoeren. Vervolgens wordt het nieuws van de door u gekozen website op uw startpagina getoond. Men kan vanuit zo een nieuwsoverzicht doorklikken naar het nieuwsartikel op de nieuwswebsite.

  Ook is het mogelijk om het kaartje van Buienradar weer te geven op één of meer van startpagina's op uw website. En kunt u een zevendaagse weersvoorspelling weergeven, die links bevat naar een website meer meer informatie.

  Een leuke optie die wordt geboden door het script, is het toevoegen van knoppen aan uw diverse startpagina's. Deze kunt u naar een bepaalde website URL laten verwijzen. Knoppen vallen over het algemeen snel op. Met een knop kunt u de bezoeker aansporen om tot actie over te gaan. Bijvoorbeeld aansporen om links bij u te kopen of om gebruik te maken van een andere dienst die u aanbiedt.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique