• Startpagina script

  Lijkt het u wat om een eigen startpagina website te hebben? Met behulp van een startpagina script zet u die heel snel en eenvoudig in elkaar. Het mooie van een startpagina script is dat u zelf geen PHP code meer hoeft te schrijven. Na de installatie heeft u meteen de beschikking over een startpagina website, waarop u dochterpagina's kunt aanmaken.

  Ook kunt u de website zo instellen dat bezoekers zich kunnen aanmelden als beheerder van hun eigen startpagina. Daarbij kunnen ze een uniek subdomein op uw startpagina website uitkiezen. Dit subdomein zal doorgaans zo worden gekozen dat deze het onderwerp van de startpagina beschrijft. Via dit subdomein zal de startpagina vervolgens op te vragen zijn in de browser.

  Als u geld wilt verdienen met uw startpagina website, dan is dat mogelijk. In eerste instantie kunt u links verkopen. Er kan op de voorpagina en op iedere dochterpagina een formulier worden opgevraagd om een link te plaatsen. Voor de plaatsing van deze link kunt u kosten rekenen. Hoeveel het plaatsen van een link precies kost, kunt u zelf instellen in het beheergedeelte van het startpagina script.

  Met het startpagina script van Vrolijk Internet Services kunnen u en de paginabeheerders naast links ook diverse widgets en stukken tekst op de diverse startpagina's plaatsen. Zo is het mogelijk om een weersvoorspelling voor de komende 7 dagen weer te geven en kunt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Nu.nl op uw dochterpagina's tonen. Waarbij de bezoeker door kan klikken naar de nieuwsartikelen.

  Als u een nieuwsfeed kent die in RSS-formaat beschikbaar is, dan kunt u deze nieuwsfeed heel eenvoudig aan uw startpagina website toevoegen. U kunt de URL van de nieuwsfeed opgeven en vervolgens wordt deze automatisch ingelezen en getoond.

  Verder kunt u knoppen toevoegen aan uw startpagina's. Deze knoppen kunt u laten verwijzen naar een bepaalde URL. Een leuke variatie op de links die u in groten getale aantreft op de dochterpagina's.

   


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :