• Startpaginascript

  Met een startpaginascript kunt u zonder zorgen uw eigen startpagina website maken. Hierbij hoeft u niet echt veel te weten over de achterliggende techniek. Via een beheeromgeving maakt u verschillende dochterpagina's op uw website aan en kunt u deze dochterpagina's vullen met content.

  Aan iedere startpagina of dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Als iemand dit subdomein bezoekt, komt de gekoppelde startpagina tevoorschijn. Net zoals dit op de website startpagina.nl het geval is.

  Via deze link kunt u informatie opvragen over een modern startpaginascript waarmee geld verdienen mogelijk is. Dit geld verdient u door middel van de verkoop van links op uw website. Met het startpaginascript kunt u niet alleen links toevoegen op uw verschillende dochterpagina's, ook kunt u teksten plaatsen en allerlei widgets toevoegen.

  U kunt nieuwsfeeds van andere websites inlezen en in uw eigen lay-out tonen op de verschillende dochterpagina's van uw startpagina website. Hierbij kunt u kiezen tussen een aantal bekende nieuwswebsites zoals Nu.nl en Weer.nl. Als u zelf een nieuwsfeed in RSS formaat kent, dan kunt u hiervan de URL invoeren. Vervolgens wordt het nieuws van de door u gekozen website op uw startpagina getoond. Men kan vanuit zo een nieuwsoverzicht doorklikken naar het nieuwsartikel op de nieuwswebsite.

  Ook is het mogelijk om het kaartje van Buienradar weer te geven op één of meer van startpagina's op uw website. En kunt u een zevendaagse weersvoorspelling weergeven, die links bevat naar een website meer meer informatie.

  Een leuke optie die wordt geboden door het script, is het toevoegen van knoppen aan uw diverse startpagina's. Deze kunt u naar een bepaalde website URL laten verwijzen. Knoppen vallen over het algemeen snel op. Met een knop kunt u de bezoeker aansporen om tot actie over te gaan. Bijvoorbeeld aansporen om links bij u te kopen of om gebruik te maken van een andere dienst die u aanbiedt.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :