• Eigen startpagina

  Op verschillende wijzen kunt u aan een eigen startpagina komen. Er bestaan veel startpagina websites met een groot aantal dochterpagina's. Soms is de beheerder van een dochterpagina gestopt met het beheer en kunt u een startpagina overnemen die al gevuld is met links (en al bekend is bij de zoekmachines). Op de website startmenus.nl kan dit bijvoorbeeld.

  Als dit niet mogelijk is op een bepaalde website of u wilt een compleet eigen startpagina maken, dan is dat geen enkel probleem. Bij de meeste startpagina websites (inclusief startmenus.nl) kunt u een compleet nieuwe startpagina maken. Een lijst van dergelijke startpagina websites kunt u in dit artikel vinden. Op alle websites die in het artikel worden genoemd, kunt u gratis een eigen startpagina maken. Het betreft Nederlandse startpagina websites.

  Op de verschillende websites treft u een aanmeldformulier aan waarmee u een eigen account kunt aanmaken. Met uw eigen account kunt u dochterpagina's aanmaken en uw dochterpagina's vullen met links. Voor uw startpagina kunt u een uniek subdomein kiezen waarmee uw startpagina vervolgens via de browser bereikbaar zal zijn.

  Een mooie mogelijkheid van de in de lijst genoemde startpagina websites is dat u naast links ook teksten en andere widgets op uw startpagina kunt plaatsen. Zo is het mogelijk om het laatste nieuws op uw startpagina weer te geven als u dat wilt. En wanneer u zelf een goede nieuwsfeed in RSS-formaat kent, dan kunt u die zonder problemen toevoegen.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :